13 υπέρκουλα πράγματα που όντως υπάρχουν στην Κίνα!

Η ζωή στην Κίνα δεν είναι διόλου περίεργη, όχι…


Όλα όσα θα δείτε παρακάτω είναι σου λέει από τα πιο φυσιολογικά πράγματα που θα δει κανείς στην μακρινή μας Κίνα! Δηλαδή εάν σας φαινόταν περίεργο μόνο το να τρώνε σκυλιά (φρίκη και αηδία) τότε ρίξτε μια ματιά και στην καθημερινότητά τους παρακάτω. Το πώς ζουν δηλαδή και κινούνται… Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι, ναι!

Θες να αγοράσεις έναν ολόκληρο καρχαρία; Έχουμε και κροκόδειλο!

things-1-risegr

thins-1a-risegr

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν συνηθίσει να τρώνε μόνο μερικά κομμάτια των παραπάνω ζώων, αλλά σε πολύ ιδιαίτερα μαγαζιά της Κίνας πωλούνται ολόκληροι!

Χήνες αντί σκύλων!

things-2-risegr

Σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας η Αστυνομία χρησιμοποιεί χήνες αντί σκύλων, ως εναλλακτική λύση. Κι αυτό γιατί οι χήνες έχουν καλύτερη όραση από τους σκύλους και όταν βρίσκονται σε κοπάδι γίνονται πολύ επιθετικές.

Καβούρια ολοζώντανα σε αυτόματο μηχάνημα πώλησης!  

things-3-risegr

Τώρα τι να το κάνουν ζωντανό δεν γνωρίζουμε αλλά μπορούν να το βρουν ακόμα και σε αυτόματο μηχάνημα πώλησης μέσα στο μετρό! Να σημειώσουμε πως διατηρείται ολοζώντανος και μέσα σε πλαστικό κουτί σε θερμοκρασία των 5 βαθμών Κελσίου.

Κόλλησες στην κίνηση;

things-4-risegr

Υπάρχουν υπηρεσίες φίλοι μου που εάν κολλήσεις στην τεράστια κίνηση της Κίνας και τους καλέσεις θα έρθουν να σας πάρουν με μηχανή ώστε να φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας και ένας άλλος θα περιμένει με το αυτοκίνητό σας και θα το πάει και σπίτι σας! Τώρα πόσο (ακριβά) κοστίζει δεν γνωρίζουμε…

Απομίμηση Starbucks;

things-5-risegr

Προφανώς άλλη μια κινέζικη αλυσίδα η οποία έχει αποκλειστικά τσάι για τους fan του αθλήματος σε ότι γεύση μπορείτε να φανταστείτε. Teabucks λοιπόν!

Κι ούτε πηδάνε, ούτε ζημιά! 

things-6-risegr

Ξέρετε πόσες ώρες δουλεύουν εκεί οι σχιστομάτιδες ε; Ότι τα ποσοστά αυτοκτονιών είναι τεράστια; Το ξέρετε και αυτό φαντάζομαι… Πως πλέον οι εταιρίες βάζουν προστατευτικά δίχτια για να αποτρέψουν το «μεγάλο άλμα»; Το ξέρατε;

Γάμοι φάντασμα!

things-7-risegr

Μερικοί εκεί στην Κίνα κλέβουν και μετά πωλούν(!!!) τα πτώματα νεκρών ανθρώπων για χιλιάδες δολάρια σε οικογένειες που σχεδιάζουν να οργανώσουν γάμους για τους νεκρούς, νέους και ανύπαντρους συγγενείς τους…

Αέρας κοπανιστός

things-8-risegr

Λόγω των υψηλών ποσοστών νέφους κινεζικά καταστήματα πωλούν φιάλες φρέσκου αέρα σε πολλές διαφορετικές γεύσεις(!!!)…

Εκτροφείς κατσαρίδων!

things-9-risegr

Οι κατσαρίδες που εκτρέφονται σου λέει χρησιμοποιούνται για την κινεζική ιατρική! Ραγδαία αναπτυσσόμενη επιχείρηση που πλέον έχει και πολλούς επενδυτές!

Πόλεις φαρ ουέστ

things-10-risegr

Η γρήγορη στεγαστική αγορά της Κίνας έχει οδηγήσει σε ολόκληρες πόλεις-φάντασμα…

 Βράχοι 270 εκατομμυρίων χρόνων

things-11-risegr

Παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO οι βράχοι αυτοί εκτιμάται πως είναι 270 εκατομμυρίων χρόνων.

Νail Houses

things-12-risegr

Tα Nail Houses είναι τα σπίτια τα οποία οι κάτοικοι/ένοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν ώστε να χτιστούν διάφορες κατασκευές και έτσι οι εργάτες τα αφήνουν ανέπαφα σκάβοντας γύρω τους!

Με πιτζάμες έξω ΝΕ ΤΙ

things-13-risegr

Τι πιο άνετο από το να σηκωθείς από το κρεβάτι σου το πρωί, να πλυθείς και να βγεις κατευθείαν έξω; Εκεί στην Κίνα το κάνουν κι αυτό! Και δεν είναι καθόλου περίεργο!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Leave a Reply