Αποχωρεί ο Γιάννης Αϊβάζης από το Survival Secrets λόγω Κορινθίου; [Εικόνα]

Πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Αϊβάζη να αποχωρεί από το Survival Secrets.

Πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Αϊβάζη να αποχωρεί από το Survival Secrets.
Όλα ξεκίνησαν από τα αρνητικά σχόλια που διαδέχτηκαν την τελευταία sexy φωτογράφιση της ηθοποιού στο Down Town. Τα σχόλια και η έντονη κριτική που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως την έφεραν στα όριά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κορινθίου μέσα στο Σαββατοκύριακο άσκησε πιέσεις στην παραγωγή του Survival Secret, ώστε να βγει από το παιχνίδι ο σύζυγός της και να επιστρέψει στο σπίτι τους. Στελέχη της παραγωγής δέχτηκαν ουκ ολίγα τηλεφωνήματα απο την Μαρία Κορινθίου η οποία φέρεται να μην μπορεί να διαχειριστεί το bullying που έχει υποστεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο Αϊβαζης – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – μόλις ενημερώθηκε και αυτη την ώρα έξαλλος ζητάει να αποχωρήσει απο το παιχνίδι.

Mάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, η παρακάτω φωτογραφία είναι η απόδειξη πώς αυτή την ώρα ο Γιάννης Αϊβάζης συνομιλεί με τον Διευθυντή παραγωγής του Survival Secrets προκειμένου να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι Αϊβάζης – Κορινθίου είχαν κάνει και μαζί γuμνή φωτογράφηση για το ίδιο περιοδικό στις αρχές του έτους, η οποία επίσης δέχτηκε αρνητική κριτική.
thetoc.gr
Διαβάστε περισσότερα
Loading...