Άντρας πάει στο νεκροτομείο για να πει το τελευταίο αντίο στη νεκρή γυναίκα του και βρίσκει νοσηλευτή να κάνει σeξ με το πτώμα της

Ένας νοσοκόμος ήρθε σε σεξουαλική επαφή με μία ασθενή που μόλις είχε πεθάνει από προβλήματα στους πνεύμονες.

Ο διεστραμμένος άντρας πιάστηκε επ’ αυτοφόρω από τον σύντροφο της εκλιπούσας, ο οποίος τον ξυλοκόπησε και τον παρέδωσε στην αστυνομία της πόλης La Paz, στη Βολιβία.Ο 27χρονος Grover Macuchapi αντιμετωπίζει σήμερα βαρύτατες κατηγορίες.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Douglas Uzquiano είπε ότι το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το βράδυ περίπου μία ώρα μετά το θάνατο της ασθενούς στο Νοσοκομείο de Clinicas στη La Paz.

Είπε: “Συγγενείς της νεκρής γυναίκας είχαν πάει στο νοσοκομείο για να τακτοποιήσουν ένα οικονομικό υπόλοιπο.”

“Ο σύζυγος πήγε στο νεκροτομείο και είδε έναν νοσοκόμο να κάνει σεξ με τη νεκρή γυναίκα του.”

Ο ανώνυμος σύζυγος είπε σε μια τοπική εφημερίδα: “Είδα τι έκανε και τον χτύπησα. Έκανε άσεμνες πράξεις και είχε κατεβασμένα τα παντελόνια του.”

Ο διεστραμμένος υπάλληλος του νοσοκομείου είπε ότι οι πράξεις του οφείλονταν σε μια κατάσταση έντονης σεξουαλικής επιθυμίας.

“Ήταν σαν όνειρο. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν το χτύπημα που δέχτηκα από το σύζυγό της,” είπε ο κατηγορούμενος.

Η 28χρονη ασθενής είχε πεθάνει μόλις μια ώρα πριν το συμβάν.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Macuchapi δεν μποεί να κατηγορηθεί για νεκροφιλία, διότι το αδίκημα δεν υφίσταται σύμφωνα με τον περουβιανό νόμο.

Τον περασμένο Μάιο, η αστυνομία στην Αργεντινή συνέλαβε έναν άνδρα που μπήκε σε νοσοκομείο για να κάνει σεξ με μια νεκρή γυναίκα. Ο 22χρονος κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς ότι ενήργησε μετά από μια «διακαή επιθυμία να κάνει σεξ στο νοσοκομείο».

Το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία όταν είδε ότι ο διεστραμμένος άντρας είχε πάρει ένα σώμα από τους καταψύκτες και στεκόταν πάνω από το θύμα του με τα παντελόνια του κατεβασμένα στους αστραγάλους.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο San Vicente de Paul στην πόλη Oran της βορειοδυτικής Αργεντινής. Η γυναίκα ήταν μια 41χρονη από ένα χωριό 70 μίλια έξω από την πόλη, της οποίας ο αιφνίδιος θάνατος έπρεπε να ερευνηθεί με αυτοψία τις επόμενες ώρες. Ο δράστης είχε εισέλθει στο νοσοκομείο λέγοντας σε έναν από τους φύλακες πως ήθελε να επισκεφτεί μια τουαλέτα.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...