Η πpwτη δημoσιa εμφaνιση του Δημήτρη Θεοδωρίδη μετa την εγκuμoσuνη της Δούκισσας Νομικού!

Πατέρας θα γίνει σε λίγους μήνες ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού εξακολουθεί να κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αφού περνά αρκετό χρόνο της ημέρας του στο πλευρό της αγαπημένης του.

Το ξέρεις οτι δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων απο online αγορές σε supermarket , φαρμακεία , καταστήματα ρούχων και υποδηματων ?? Κάνε click ΕΔΩ και εγγραφή για να κερδίσεις την επιστροφή

Πατέρας θα γίνει σε λίγους μήνες ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού εξακολουθεί να κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αφού περνά αρκετό χρόνο της ημέρας του στο πλευρό της αγαπημένης του.Μπορεί η ξανθιά παρουσιάστρια να δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της στο Instagram, κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει και στον προσωπικό λογαριασμό του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, και τα ταξίδια στο εξωτερικό, κάνοντας πάντα ελάχιστες δημοσιεύσεις στα social media. Πρόσφατα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρέθηκε στο Στάδιο Καραϊσκάκη, όπου και παρακολούθησε τον νέο αγώνα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της όμορφης Δούκισσας.

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα:
fthis.gr


Διαβάστε περισσότερα