Ελεονώρα Μελέτη: Αppώστησε στον 6ο μήνα εγkυμοσuνηs της και δεν αισθaνεται kαλa!

Η Ελεονώρα Μελέτη ζει μοναδικές στιγμές καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, ωστόσο, αυτές τις μέρες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Το ξέρεις οτι δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων απο online αγορές σε supermarket , φαρμακεία , καταστήματα ρούχων και υποδηματων ?? Κάνε click ΕΔΩ και εγγραφή για να κερδίσεις την επιστροφή

Η Ελεονώρα Μελέτη ζει μοναδικές στιγμές καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, ωστόσο, αυτές τις μέρες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.Η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε μέσω των social media ότι έχει κάποια ίωση από αυτές που καραδοκούν αυτή την εποχή, ενώ, σε κείμενο που «ανέβασε» στην ιστοσελίδα της,αναφέρει πως έχει πυρετό, πόνο στα κόκαλα και καταρροή, αλλά και τον τρόπο που το αντιμετωπίζει.

Ούσα έγκυος, αποφεύγει να πάρει φάρμακα, προκειμένου να μην επηρεαστεί το έμβρυο και «παλεύει» την ίωση με παραδοσιακές μεθόδους. Συγκεκριμένα, καταναλώνει ένα ρόφημα με ζεστό νερό, μέλι και κανέλα, το οποίο συνιστά σε όλες τις γυναίκες σε ενδιαφέρουσα.
tlife.gr


Διαβάστε περισσότερα