Πoios Κωνσταντίνος Βασάλος; Αuτos εiνaι ο νέos σuντpοφos της Βασιλικής Αγιαννοπούλου…

Την Βασιλική Αγιαννοπούλου γνωρίσαμε αρχικά από την τηλεόραση που πρωταγωνίστησε στο «Καλημέρα Ζωή» και μετά από την θυελλώδη σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όταν ο ίδιος δημόσια μετά το παιχνίδι αρνήθηκε ότι ήταν μαζί.

Το ξέρεις οτι δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων απο online αγορές σε supermarket , φαρμακεία , καταστήματα ρούχων και υποδηματων ?? Κάνε click ΕΔΩ και εγγραφή για να κερδίσεις την επιστροφή

Την Βασιλική Αγιαννοπούλου γνωρίσαμε αρχικά από την τηλεόραση που πρωταγωνίστησε στο «Καλημέρα Ζωή» και μετά από την θυελλώδη σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όταν ο ίδιος δημόσια μετά το παιχνίδι αρνήθηκε ότι ήταν μαζί.Όπως καταλαβαίνετε αυτό ενόχλησε πάρα πολύ την Βασιλική που τον περίμενε όλους αυτούς τους μήνες με υπομονή και την άδειασε, αποκαλύπτοντας δημοσίως όλη την αλήθεια για την σχέση του.

Μάλιστα τότε, η συμπεριφορά αυτή του Κωνσταντίνου είχε κακοφανεί πάρα πολύ στις γυναίκες. Αλλά αυτά πάνε, πέρασαν ανήκουν στο παρελθόν…

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου γύρισε σελίδα και είναι τρελά ερωτευμένη!

Στο πλευρό της βρίσκεται ο Γιάννης Θεραπος. Πολύ γνωστός στο χώρο του Bodybuilding! Μάλιστα ο αγαπημένος της Βασιλικής στις 19 Νοεμβρίου που έγινε ο παγκόσμιος αγώνας «Diamond Cup» με αθλητές body building από όλο τον κόσμο, εκείνος κατάφερε και βγήκε πρώτος στην κατηγορία του κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

Ο Γιάννης λοιπόν είναι ο άνθρωπος που έκανε την Βασιλική να αφήσει όλες τις άσχημες στιγμές που πέρασε πίσω της και την έκανε να χαμογελάει ξανά!
youweekly.gr


Διαβάστε περισσότερα