Ιωάννα Τούνη: Αυτoς δημoσίευσε τις φωτoγραφίες της πρώηv παίκτριας τoυ «My Style Rocks»!

Που να ήξερε η Ιωάννα Τούνη τι την περίμενε μετά την μεγάλη επιτυχία που έκανε στο My Style Rocks…

Που να ήξερε η Ιωάννα Τούνη τι την περίμενε μετά την μεγάλη επιτυχία που έκανε στο My Style Rocks…Η νεαρή κοπέλα μπήκε στο στόχαστρο ενός άντρα, που προφανώς ήθελε να την βλάψει και να κάνει κακό στην εικόνα της, δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της που την δείχνει να είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα πολυτελούς αυτοκινήτου.

Το θέμα είναι όμως… ποιος τις δημοσίευσε.

Η Ιωάννα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, ήδη έχει κινηθεί νομικά για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό και να υποστεί τις συνέπειες.

Στο Instagram δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός ψεύτικος με το όνομα «Tounara». Ο συγκεκριμένος λογαριασμό στο Instagram Story, δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες οι οποίες στην πορεία διαγράφτηκαν μαζί με τον λογαριασμό.

Η Ιωάννα Τούνη, υποψιάζεται ποιος μπορεί να είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο υλικό και μάλιστα, στον δικηγόρο της και στις αρχές, έχει αποκαλύψει το όνομα του άντρα.

Το σίγουρο είναι, πως δεν ψάχνουν στα «τυφλά». Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε έναν συγκεκριμένο, απλώς, σε πρώτη φάση θέλουν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από το προφίλ, «Tounarα» που έκανε και την δημοσιοποίηση του εν λόγω ακατάλληλου υλικού
wifinews.gr

Ζητούνται φροντιστές ηλικιωμένων στην Αγγλία.Μισθός από 1500-2000 ευρώ ανάλογα τις ωρες. Άμεση πρόσληψη


Διαβάστε περισσότερα
Loading...