Υπόθεση Aγρivιo: Εξελiξεις με tov θάvαto tou δασkάλou! Aσkήθηkε πoιvιkή δiωξη σε γuvαikα! (Bivtεo)

Καταιγιστικές εξελίξεις!
Όπως αναφέρεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο- Ο θάνατος του δασκάλου Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο, ο οποίος είχε βρεθεί απανθρακωμένος!

Η Τασούλα Παπανικολάου, με αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέφερε: « Ο δάσκαλο δολοφονήθηκε. τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει ο εισαγγελέας, που άσκησε ποινική δίωξη σε γυναίκα, η οποία είναι πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του Νίκου Μέντζου». Διαβάστε παρακάτω…

Η δημοσιογράφος, συνέχισε: «Η κατηγορία είναι: Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Έξι χρόνια τώρα, οι Αρχές ερευνούν τον μυστηριώδη θάνατο του 47χρονου που είχε βρεθεί τον Απρίλιο του 2011, απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στο χωράφι του. Αρχικά, Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν αποδόσει τον θάνατο του σε αυτοχειρία. Οι δικοί του, όμως δεν πίστεψαν ούτε μια στιγμή, αυτή την εκδοχή. η γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο του, έχει ήδη απολογηθεί στον Ανακριτή, που έχει την υπόθεση. Αφέθηκε ελεύθερη και το συμβούλιο Πλημμελειοδηκών τους επόμενους μήνες θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί παραμπεπτικό βούλευμα ή όχι…..», είπε μεταξύ των άλλων η δημοσιογράφος!

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...