Πάλι; Τo διάσημo ζεuγάρι xωρiζει (για αkόμη μiα φoρά) λiγo πριv to γάμo

Ειλικρινά δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε στην είδηση αυτή, μιας και από την μία μας στενοχωρεί, αλλά από την άλλη ίσως να ήταν και… αναμενόμενο! Φυσικά αναφερόμαστε σε χωρισμό και μάλιστα λίγο πριν το γάμο, ενός εκ των πιο διάσημων ζευγαριών του κόσμου.

Ο λόγος για την Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες χώρισαν για ακόμη μία φορά! Οι δύο stars, πρωτογνωρίστηκαν το 2009 και το 2012 αρραβωνιάστηκαν. Λίγο μετά χώρισαν για να τα ξαναβρούν το 2016 και να αρχίσουν να ετοιμάζονται για το γάμο τους.

Και τώρα, κυκλοφορούν και πάλι φήμες περί χωρισμού, μιας και αυτή τη φορά διαφωνούν για τα παιδιά! Συγκεκριμένα, ο Liam είναι έτοιμος να γίνει πατέρας αλλά η Miley όχι (να γίνει μητέρα σαφέστατα) γεγονός που τους έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Υπάρχει βέβαια ακόμη ένα γεγονός που μαρτυρά προβλήματα και δεν είναι άλλο, από τις συνεχόμενες αναβολές του γάμου, έπειτα από πρωτοβουλία της Miley.

BEVERLY HILLS, CA – MARCH 04: Miley Cyrus (L) and Liam Hemsworth attend the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)

Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Αν δε θέλεις να παντρευτείς τον Liam εσύ Miley μου, να κάνουμε εμείς την κίνησή μας;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Loading...